Frisk!


Äntligen är febern över! 
Idag är det vår sista dag i Nerja. Vi har badat i poolen, ätit carbonara och glass samt lekt på stranden. Imorgon ska vi hyra bil och åka på utflykt och sedan ska vi checka in i Malaga (fast vart vet vi inte. Inget hotell är bokat tydligen). 
Nu ska jag sova. Lång dag imorn...
PS. Idag tappade Ellen sin första tand! 




Jag är lite huuk...

Glömde säga att jag är lite huk. Jag har haft feber till och från i ett dygn. Går på jordgubbsmedicin som sprutas in i mun...


Hängigt värre...


Nu kör vi!

Eftersom vi semestrar med en familj som bott i Tyskland i 6 år är denna kväll stor. Vi har laddat TV-kvällen med kom-kom (popcorn), klubbor, chips och  äpplejuice. Nu börjar matchen! Heja Tyskland!!! 



Familjen Ringborg is here!

Nu har äntligen Ellen och Filippa kommit! Dom kom igår em. Vi bor tillsammans i ett hus en bit utanför Nerja (Punta Lara) där vi ska stanna i 6 nätter. Sedan blir det Malaga igen innan vi far hem. 
Vi har egen pool på hustaket där vi får bada hur mycket och hur länge vi vill!! Så idag har Ellen och jag badat tills vi blev som russin. Den enda gången vi gjorde paus var när vi åt mammas pannkakor. Typ. Vi har också hunnit med att vara på stranden idag. Älskar att leta fina stenar. På vägen dit tittade vi på små söta ponnys. Vill ha en!
Mammorna och papporna roar sig när vi se på paddan.
Jag i poolen.

Utsikten från takterrassen.

Ponnysarna.

Ellen, Filippa och jag.

Filippa-Bus.

Solnedgång på stranden.

Jag på språng!






Rödluvan

Idag har jag läst bok för min nalle. Mamma var soltrött så vi hängde på altanen i skuggan. Mamma tvättade och läste tidningen. 

Imorn kommer Ellen och Filippa! Tjohoo!!

Jag modellar

Mamma tjatar om att jag ska posa överallt: "se lite glad ut", "stå där - nej inte där" osv... Hur kul är det tror ni??







Orkar inte mer!!

Nerja i bilder

Hej! 
Nu ska ni få se några bilder från vackra vackra men ack så BACKIGA Nerja. Mamma och pappa säger att de kommer att få fasta rumpor när de kommer hem:) Dom tränar varje dag också. I värmen!!! Det är typ 25 på morgon och kväll, runt 30-35 på dagarna. Så höööönt....desto bättre argument för att jag ska få bada i poolen!
Vad vi gör här i Nerja annars? På dagarna strosar vi mellan gränder och smågator, badar i poolen, leker med mina små hästar, pärlar, går på restauranger, leker i lekparker, tittar på film, äter godis och glass. Tro mig, det går ingen nöd på mig inte:) 


Agnes och jag.

Vårt radhus.

Många lekparker på stranden....

Backigt värre!!




Balcon de Europa (en av Nerjas största sevärdigheter)



Här pratar jag med farmor.





Drama på Melrose place!

Nu ska ni få höra. Ikväll har vi skakat hela kvarteret (mamma och pappa kallar vårt lilla område för Melrose place). Vi skulle mysa till det och sätta oss på takterrassen. Vi hade blivit ombedda av lägenhetsägarna att INTE stänga igen skjutdörrarna på verandan utifrån (det går en spiraltrappa från verandan till taket). Men vad händer tror ni?? Där står vi på terassen och kan inte annat. Men som tur är: 

1) bor vi i radhus (= mamma hoppar över till de danska grannarna). 
2) är många vakna och gör allt för att hjälpa oss (= vi får gå igenom grannens lägenhet och vi får sedan sällskap på gården medan det diskuteras och rings till städare, grannar och vänner för att höra om extranyckel finns. Vilket kackel det blev!!). 
3) är en av grannarna en fd brottsling (= han kan ta sig in via vår veranda utan att göra ett märke på dörren)

Så, nu sitter vi lite omskakade i soffan och fnittrar. Lite synd att vi kom in tycker jag. Precis när Agnes mamma sa att vi skulle få sova där om vi inte kunde tagit oss in....

Nu ska jag sova! Gonatt! 


Nerja levererar också!

Nu är vi i Nerja. Tog bussen från Malaga vid 15 i eftermiddags. Nu är klockan 21 och det är HÖG tid att gå och äta. Vi bor nu i en lägenheter som vi hyr av en tjej som heter Jeanette. Jättefint! Ett mysigt litet lägenhetsområde med 10 radhuslägenheter och en gemensam pool. Alla lägenheter har 3 våningar med en stor takterrass. Det bor bara svenskar men inget mig emot! Jag har fått två nya kompisar från Helsingborg. Agnes och Carl. Dom äger en av lägenheterna och har snart varit här i 3 veckor. 
Nu ska vi gå neråt stranden. Vi hörs! 
Strandpromenaden i Malaga (muello puerto)


Stranden i Malaga


Mina leksaker


Poolen i Nerja

Ny klänning


Min shopping i Malaga

Malaga levererar!

Nu har vi varit i Malaga i två dagar. Vi checkade in på hotellet i torsdags natt. Istället för att gå och lägga oss gick vi ut på stan för att få något i magarna. Mitt i natten! Jag hade sovit 3 timmar på planet så jag var piggast:) 
Det blev serranoskinka, Manchego-ost och melon till kvällis. Gott! Jag hade på mig mina solglajjer hela tiden. Sååå cool tjej! Vi stupade i säng kl 03....zzzzz
Mys på flygplanet....

Lite snark....

I hotellhissen, på väg ut för att göra Malaga osäkert. 

Cool tjej på kvarterets hak med stort H (välbesökt av oss under våra två dygn här). 



Viva Espana!

Jamen visst blev det Spanien igen! Nu kliver vi snart på planet mot Malaga. Vi ska bo där i två nätter sedan åker vi vidare till Nerja, där vi hyrt en lägenhet. Nästa vecka kommer Ellen och Filippa!! Och deras föräldrar Åse och Filip förstås :) 
Nu måste jag kila! Vi hörs snart igen!

/Ester 




RSS 2.0