Barhäng på Why not

Idag (söndag) har pappa och jag spenderat eftermiddagen i skuggan på en bar som heter "Why not" på Kantiangstranden. Skönt med skugga en stund. Mamma däremot ville steka i solen. Tänk, dom hade Sempers lasagne här också.... Verkar vara populär barnrätt i Thailand;)






Sand - en ny upptäckt!





Moster Irma i en thailändsk tidning...?

Idag såg jag nåt mycket märkligt. Det låg en tidning på hotellrummet som handlade om Krabiprovinsen i thailand. På framsidan ser jag min näst äldsta moster skjuta vattenpistol!!! Nån journalist måste ha fångat henne på bild när hon var är med Jeppe för ett par år sedan. Men vattenpistol Irma??? Du måste ha varit fuller.....


Myskudden och jag!

Jag glömde ju berätta att det finns en jättemysig kudde på hotellrummet! Vi blev kompisar direkt :)





Hotell The Houben









Fint va! Man ser både havet och den röda poolen när man sitter på toaletten:)
Och så har de en jättebra restaurang. Dom har en barnstol som är som en fåtölj - asskön! Och det finns visst ett gott vitt vin i baren. Såvinjon blång eller nåt hette det. Mamma blev helt till sig. Sa att det var som ett tjabli-vin.

Hejdå Ao Nang...





Igår (lördag) sa vi hejdå till hotellpersonalen och åkte vidare till ön Koh Lanta. Vi åkte bil (och färja) i 2,5 timmar. Dötrist men jag skötte mig bra sa mamma o pappa. Snart kommer bilder på hotellet och den röda poolen!

Röda poolen



Här är den röda poolen moffa!! Det har precis regnat så det ser lite grått o trist ut. Men vi har haft jättefint väder idag! Jag har badat massor. Både i havet och poolen. Lägger ut lite badbilder imorn. Mamma o pappa glömde ta kort....


Jazzbar

Ikväll har jag varit på jazzbar för första gången. Fast dom spelade inte jazz. De visade en livekonsert med Backstreet boys istället. Same same....? Innan vi åke dit duschade jag med mamma. Och så fick jag låna mammas tandborste - det bästa jag vet! På baren blev jag bjuden på en banan av killen som jobbade där. Smaskens! Tjejerna i baren ville hålla i mig.
Medans mamma var och köpte en "banana-pancake" i ett stånd, lärde pappa mig hur man doftar på blommor. Nu kan jag det. Först trodde jag man skulle äta på blomman. Men det ska man alltså inte....
När vi varit på baren gick vi och beställde en taxi av en rolig tant med en duk på huvudet. Hon busade med mig så jag blev helt svettig:) Sedan fick vi snällt sitta i en hydda och vänta på taxibilen. Imorgon (lördag) åker vi vidare å nya äventyr. Mot en ö som heter Koh Lanta. Mamma och pappa har tydligen varit där innan och det ska vara jättefint. Vi ska bo på ett hotell som har en RÖD pool!!! Hotellet heter The Houben. Här kommer några bilder från ikväll:


















Ao Nang


Igår kväll åkte vi in till turist-Ao Nang för att mamma skulle gå och kolla i några väskaffärer. Här ska jag precis äta lasagne på en italiensk restaurang (fast jag hade med egen lasagne, vågar inte chansa på att deras var lika god som Sempers....).


Här är vi på en sk matmarknad som mamma och pappa ville äta på. Förra året när de var här sa mamma att hon fick dricka mango-shakes för att jag låg i hennes mage. I år drack hon TVÅ öl. Pappa tog en GT efter maten. Vet inte vad det är men han sa att den var god. Såg ut som vatten i mina ögon.
När mamma matade mig med gröt hoppade en stor gräshoppa ner i hennes hand. Mamma fick panik! Hon skrek, ställde sig upp och kastade skeden (med gröt) på bordet. Jag säger bara: vilken drama-queen..... Och pappa säger att JAG vill ha uppmärksamhet jämt. Jo, jo.....
När vi kom hem såg vi två avsnitt av Solsidan på balkongen (mamma och pappa tog en sån där GT, jag fick banan). Sedan showade jag i typ två timmar. Jag dansade till Bob Marley, klappade händerna, provade hur högt jag kunde säga "bla, bla bla...", kastade mig i sängen, försökte krypa mm. Jag slocknade vid 24. Efter mamma. Helt slut. Hårt liv att vara bebis!

Hotellet - The Elements Resort, Klong Muang, Krabi



Jag och pappa i receptionen.







Lunch på hotellet.



Här tar jag mig en tupplur efter maten....



Flygplatsen



Här sitter jag och väntar på bagaget på Krabis flygplats. Golvet var kallt och skönt!



Här blev jag upplockad från golvet av en personal på flygplatsen. Han gullade med mig och jag gullade tillbaka så klart. På ett dygn har jag blivit buren av, inte mindre än, 8 thailändare! De bara älskar mig. Eller kanske älskar de barn över huvud taget? Ja, så är det nog när jag tänker efter;)

Knaprar på ett rån i pappas flygstol


Skötte mig exemplariskt på flygresan!

På flygresan skötte jag mig exemplariskt sa mamma och pappa. Jag somnade nästan direkt och sov i 6 timmar (på golvet). Sedan vaknade jag, lekte lite, åt gröt och sedan somnade igen så mamma och pappa kunde äta frukost i lugn och ro.

Flygresan


Gröt på Olearys!

img_0923 (MMS)

Gröt på Olearys!


img_6627 (MMS)


img_2327 (MMS)


Nu sitter vi i bilen på väg till Arlanda. ...

img_9807 (MMS)

Nu sitter vi i bilen på väg till Arlanda. Vi har precis stannat på Sillekrog och ätit gröt. Jag passade förstås på att charma tanterna i korvkiosken oxå  Nu är jag jättetrött. Det är ju läggdags för mig snart. Tar mig nog en powernap. Zzzzzz....


Mot Thailand!



Igår hjälpte jag mamma att packa. Vi ska nämligen resa till Thailand ikväll! Mamma vek fina högar och jag drog omkull dom. Mamma envisades om att jag skulle prova en solhatt hon köpt. Hon satte på, jag slet av.... Tror hon att jag ska ha på mig den på stranden eller??? Vi får väl se hur det blir med det.... Jag och mamma delar resväska. Handbagage får hon dela med pappa. Jag ska ha ett eget! MASSOR med leksaker ska jag ha!
Jag hörde att flyget är försenat 6 timmar. Segt.... "Desto mer tid på Arlanda" skrattade mamma. Undrar vad hon menade med det....?



RSS 2.0